13 august 2011

Nostradamus

In '91-'92 am vazut (pe video) primul documentar despre Nostradamus.  Spunea despre al treliea razboi mondial ca va fi un razboi ciudat, necaracteristic (ma gandesc la razboiul contra terorismului/la terorism propriu zis), cu evenimente naturale catastrofice (stiu ca exista cutremure meru pe glob dar) uremurul din Japonia cu tsunami- nu mai fusese de 400 de ani unul asa mare; in Africa nu a mai ploua de 10 ani; Haiti a fost devastata.
Spunea ca razboiul va fi de Europa vs Asia Mica. Ca Rusia si China vor fi decisive in aducerea pacii atunci cand vor trece de partea Europei ele fiind initial neutre/ostile.
Ca pasarile de foc vor face mari pagube in orasul nou de pe langa paralalela 45 (da, analistii au spus si numele modern: NewYork)
Ca revoltele vor izbucni in toate orasele:Paris, Londra.

As vrea mult sa il revad. Pentru ca aceste lucruri pe care eu mi le amintesc par a naibii de reale. Am vazut mai multe documentare moderne: nici unul nu mai spune chestiile astea: pentru ca istoria e facuta sa fie uitata si deformata.
Astea vin de la un om care a prevazut caderea propriului sau rege intr-un turnir cu o lovitura in ochi si a liderului celui e al doiolea razboi mondial :Hisler.

Un comentariu:

  1. Ai sa gasesti pe la mine un articol foarte interesant : Nostradamus:Profet sau sarlatan. La inceput si pe mine m-a impresionat personajul asta, insa citind catrenele lui, iti dai seama ca ele pot insemna ORICE si pot fi aplicate unui numar extrem de variat de personaje. ca sa intelegi cat de mare e discrepanta, imagineaza-i ca un catren care se refera la Antihrist, se potriveste MANUSA lui Hitler dar si lui Obama, Papei dar si lui Saddam Hussein. Un lucru este cert. Omul a fost foarte inteligent insa ma indoiesc serios de abilitatea sa de a prezice viitorul.

    RăspundețiȘtergere