19 martie 2011

Si totusi

Eu inteleg ca e bine sa fim europeni. Dar cand ungurii il spanzura pe Avram Iancu, presedintele lor baga mesaje despre o Ungarie Mare si tu taci inseamna ca n-ai coaie. Ma-ntelegi mai Base?
Cred ca un discurs frumos in care sa le amintim ca noi am vizitat Budapesta in 45 cu armata si ca daca vor venim imediat si facem ungaria mare, o mare provincie cu capitala la bucuresti?
Franta si SUA invadeaza Libia acum. Ma uit surprins cum politica internationala nu a trecut de eopca bronzului. Ganditi-va la tari ca si cum ar fi locuitorii dintr-un satuc. Si in fiecare zi ne aliem 2-3 sau vine ala din casa mare care are multi frati si ii bate pe unul sau pe altul pe motiv ca au sapca sau ca nu au chibrituri. Sau ca nu dau destul petrol, ca democratia se instaureaza doar in tarile care au petrol, ce mama dracului. Oare cum pot fi opriti niste nebuni sa trimita la moarte oameni ?  Cat de tare sa iti ia mintile puterea? Ma gandeam deseori in timp ce citeam carti de istorie cum se facea ca daca erau 2 frati, in 50% din cazuri se lasa cu bataie care sa ia tronul. In loc ca unul sa stea dracului linistit in castel cu tot ce vrea si sa il lase pe celalalt sa participe la consilii si batalii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu