28 martie 2011

Wikileaks

Romania a aparut un pic mai bine in documentele Wikileaks. La suprafata, ce stiam de la tv se confirma :ca base da drumul la procese cand vrea, ca bea, ca antonescu e o varza cu carne). ma intreb doar doua lucruri: cat de tampit sa fii sa te duci la ambasada sa dai din cioc (da geoana, te recunosti?) si mai ales de ce? din ce stiu astia la secu macar erau platiti pentru notele informative, dar asa? de ce te-ai duce la o ambasada? nu mai exista psiholog?
si am mai observat ceva: cam subtiri documentele. parerea americanilor coincide oarecum cu cea a romanilor si reflecta faptul ca ne considera divizati si incapabili. Dar nimic nou. Oare astia de la ambasada isi iau notite dupa antena 3? Chiar nu e nimic sa ne surprinda, pe care sa nu-l stim?
Bucurestiul s-a aglomerat, din nou. Poate iesim din criza, poate e doar primavara. Tarile europene isi propun sa interzica circulatia cu automobilul in orase pana in 2050. Si acum exista mari zone pietonale. sigur, mai e mult pina departe, dar tinand cont (mai ales) de criza petrolului, sincer va spun ca in 10 ani masina personala va fi un lux.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu