8 ianuarie 2012

Vasd

Un abator mare va avea standarde de calitate, oameni cu echipament de protectie, verificari ale calitatii produselor
Un abator mic va avea produse mai naturale pentru ca nu au specialisti in prafuri, nu importa tot felul de substante ce dau gust si inlocuiesc carnea.
Cam asa arata  lumea: argumente reale, corecte de ambele parti. Si atunci cum ai mai putea alege?  Unde se afla avocatul diavolului?
 Ideea ar trebui reformulata, o sa fac acest lucru altadata, as vrea sa subliniez mai mult faptul ca dreptatea e mai degraba o balanta decat o sabie.
Si toate astea au plecat de la o bucata de ceafa afumata cumparata de la un producator individual cu stand in cora; pur si simplu uitasem gustul de afumat real; acum avem e7777 cu gust de fum;

Doi eroi greci s-au luptat zi de vara pana-n seara. Fiecare era sustinut de o parte din zei si fiecare avea calitati care-l faceau de neinvins. Pentru ca totusi trebuia sa castige cineva, Zeus a luat o balanta , a pus sortii fiecarui luptator acolo si a cistigat cel care a inclinat balanta. E o poveste care ma obsedeaza, in care balanta e mai puternica decat insasi zeii. E modul meu de a defini supra-puterea numita de unii Dumnezeu.


Data viitoare ii raspundem lui Florin la intrebarea:  de ce sunt romanii alergici la republica prezidentiala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu