2 aprilie 2011

Huo Microsoft

O gramada de blogeri A-list s-au bagat intr-o campanie de sustinere a softului 'Internet Explorer 9'. Desi nu il folosesc si nu cred in  el, suta aia de dolari a fost buna...
Cei de la Microsoft insista cu idiotenia asta de browser desi versiunile vechi au fost jalnice. Va mai amintiti declaratia lui Bill Gates 'nimeni nu are nevoie de un browser cu tab-uri'. Ar trebui pur si simplu sa recunoasca ca au facut-o prost si sa se retraga de pe piata asta, nu sa reincalzeasca mereu rahatul, ca poate de data asta iese bine.
Viziunea Microsoft de a incarca broeser-ul cu tot felul de nimicuri imi confirma ideea ca firma e condusa deniste oameni buni in managemetn, nu deoameni utili. Tot mai des vad soft-uri care isi faceau excelent treaba in verisunile intiale si in ultimele versiuni sunt pline de mizerii (yahoo toolbar, scbimba motorul de cautare). Nu am inteles niciodata (exceptand ratiunile fnanciare) de ce nu fac dracu un sistem de operare simplu care sa coste 10 euro si asta e. Vrei tool de vreme pe desktop? Platesti si il ai. Vrei meniu de start roz si pe 3 coloane? Plateste. Dar lasa oamenii sa decida, nu le baga tu pe gat. Windowsul a ajuns sa ocupe 1 Gb , cand  Windows 95 ocupa 100Mb si facea aceleasi lucruri (mai prost ce e drept)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu