9 aprilie 2011

politichie

Revolutiile continua in lumile arabe..acum Siria se framanta...
Ma intreb deseori  unde se vor termina...oare la formarea unui cordon musulman care sa declanseze al treilea raxboi mondial? Sau momentan Sua sunt prea puternice ca sa existe o reala amenintare?
Bineinteles, ambasada SUA si-a amintit sa ne certe pentru ca discriminam romii si puscariasii. Ar trebui sa ii f.tem in gura si sa ne oferim sa ii trimitem la ei sa ii integreze. Unii din americani prea se cred trimisii lui dumnezeu pe pamant... Ceea ce nu realizeaza e ca , desi forta lor militara e formidabila,  nu pot interveni in prea multe locuri deodata. E problema tuturor celor care au invadat Rusia (ma rog, cei 2: Napoleon si Hitler): ai armata superioara, poti cistiga orice batalie , insa spatiul imens pe care il ocupa tara aia presupune o logistica imposibila si un numar de oameni care sa asigure ordinea in spate pe care nu ti-l poti permite.
Ati observat vreodata ca Paleologu ala mic are o fatza de parca i-a fost stransa la menghina? Mare parte din membrii PDL tineri si marcanti (preda, voinescu, paleologu) sunt strambi si aberanti in discurs, fara carisma. Oare nu ar trebui sa realizeze asta cand se uita in oglinda?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu