18 decembrie 2011

Aventuri cu seful meu

Corporatia este o minune. Iti poti taia venele din o mie de motive. Dar macar nu te tin in frig sau fum precum patronii romani cu chiosc in cartier.
Prima zi, astept username si parola pentru a ma loga. Seful imi zice: vezi ca ti le-am trimis pe mail. Nu serios, cum ai vrea sa imi citesc mail-ul daca nu pot porni computerul?
Final de prima zi, ora de plecat acasa. Aplic toate regulile de politete si nu ii spun 'Ba, am plecat' ci ma duc frumos si il intreb: 'Mai aveti nevoie de mine, mai pot face ceva?' El trebuia sa raspunda 'Nu, poti sa pleci acasa' si tot ritualul era indeplinit. Dar in schimb primesc un raspuns halucinant: "Poti sa faci ce vrei dar sa stii ca orele suplimentare nu se platesc". Da bai geniule, ma gandeam sa fac ore suplimentare din prima zi
Trebuie sa plec la casierie, intr-o alta cladire, sa imi iau salariul. Ma intreba foarte serios:"crezi ca ai sa gasesti casieria in acea cladire". Bineinteles ca i-am raspuns cam asa: "Am skill bun la comunicare si nu ma doare gura sa intreb pe cineva din cladire, e mai logic decat sa merg cu o harta ca un pirat"
Eram la pisoar cu un scop. Ma vede, vine si se aseaza langa mine si incepe sa vorbeasca cu mine. Daca intorceam capul i-o vedeam. Mi-era teama ca ii suna telefonul si ma pune sa i-o si tin, ca in celebrul filmulet.

 Si una mai veche de la un manager de spital: Vreau lista cu persoanele internate la care nu avem cnp. Sa contina numele, cnp-ul si adresa lor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu