24 decembrie 2011

Reclame

Cred ca trebuie sa fii un pic tampit ca sa le poti concepe. Sau sa nu ai nimic in cap. Desi sustin reclamele romanesti fatza de cele internationale peste care se pune o voce - de ala se stramba 5 minute in germana si tu auzi: "Ce cafea buna!". Sa revenim. La facebook. Si reclame. Pe care vor sa le intercaleze in text. Acum sunt in dreapta si suna cam asa:
1. Esti fan Rapid? Nu sunt, sarim peste text.

2. Tassimo Romania. Afla care este IQ-ul tau in prepararea unei specialitati de cafea...bla bla. Iq-ul aluia de a facut reclama e 0. Ca nu e nevoie de inteligenta cand scrii tampenii. Nici cand faci cafea.

3. Ia-ti paysafecard si plateste simplu pentru cele mai tari jocuri. Daca din prima fraza ma invitati sa platesc, va' a fa 'n culo.

4. Chevrolet cu 4500 de Euro. Tepari clar, si Loganul e 6000 de euro. Probabil vand vechituri.

5. Afla numele de alint al masinii tale folosind aplicatia de la Groupama. Am incercat, a iesit 'Turbata'. Ramanea sa mai imi dea 'Idioata', 'Curva' ...

6. ReportajTVIncredibil. s-a descoperit aparatul care odata introdus in priza scade factura la curent cu 30%. Serios? Vai, de ar sti astia de la Electrica. Si americanii care nu au auzit de aparat, mie frica ca ne invadeaza acum. O fi inventia anului. Sau teapa.  De aia jenanta. Ca miliardarul nigerian.

So, Facebook rocks. Se vede dupa nivelul de inteligenta din reclame.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu