24 decembrie 2011

O intrebare

Daca tot esti bloger cu 1000 de vizitatori pe zi nu-i frumos sa pui si tu un mesaj de la Multi Ani, Craciun fericit sau Allahu Akbar doar ca sa iti poata spune si aia de te citesc un an intreg o urare?
Nu am dreptate Florin
Ca dupa aia vezi urari pe postul legat de vacute sau de Ozn-uri..si pare ciudat.
Da, stiu, marii blogeri ca Arhi si Zoso nu folosesc si ei dau trendul in Ro. Dar uneori e bine sa "Thinking outside the box"
Craciun fericit tuturor!

3 comentarii:

  1. Chiar ti-am vazut postul dupa ce am scris ce am scris azi.. cautam sa dau un link spre tine. Pai sa ma explic. Nu am dat un astfel de mesaj, nu pentru ca as fi 'cu nasul pe sus' sau ca 'as da eu tonul' in ceva anume.. Pur si simplu nu exista acel sentiment de sarbatoare in perioada asta atunci cand nu esti alaturi de cei dragi.. Pentru mine sunt niste zile absolut normale.. Am vrut in schimb sa uit de ''stirile obisnuite'' de zi cu zi si sa reduc numarul lor.. Imi pare rau daca am jignit pe careva insa asta e starea mea..Pot in schimb sa ma prefac.. Lucru care mi se pare mai aiurea.. Motiv pt care, nu fac nimic.. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Sorry pt problemele personale. Te descurci tu cumva. Pune atunci un post: Pentru urari sunati la usa vecina, azi e inchis :)
    Multumesc de link. De asemenea, nu era cazul. Sunt atat de bogat :P incat imi permit sa mentin blogul asta ca unul personal unde sa imi notez nebuniile si sa pot rade peste citiva ani.
    Ca o provocare,pentru ca tot ne pasioneaza evolutia lumii iti propun sa scrii un post cu previziunile tale pentru anul 2012 si sa-l publici de anul nou (2012/01/01 ora 00:00)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna provocare.. SI GREA :D O tin minte sa stii.. Un lucru ti-l pot spune de acum.. dupa Irak, America are nevoie de un alt razboi..

    RăspundețiȘtergere