6 ianuarie 2011

Base...

Vream sa scriu dar mi-a luat-o Radu inainte despre gestul inutil al lui Base de a-si asuma raspunderea pt esecul aderarii la Schengen. Si-a asumat raspunderea si gata. La un proiect ratat de obicei cad niste capete dar cand sunt bani publici cui ii pasa?
UE face scandal ca s-au deturnat niste fonduri catre proiectul E-romania. Cunosc bine situatia si spun din nou ca e o mare tzeapa acest proiect. Prcactic, nu en imic facut si nimeni nu stie exact dintre ministri ce dracu inseamna E-Romania dar 500 000 000 Euro suna a dracului de bine. Asa ca s-a adunat un grup de firme (va dati seama cat e spaga) care nu au facut mare lucru in materie de soft decat in afacerile cu statul si se pregatesc ca sacalii sa o duca de la excelent in sus. Teoretic, pe suma asta ai plati vreo 20 000 de programatori timp de 2 ani, adica cat nu are Romania per total acum. Practic unele conturi vor creste iar proiectul va fi o ameteleala facuta de 50 de programatori de la 5 firme. Marea Britania are un asemena gen de site. Facem pariu ca ni-l vindeau cu 10 000 000 Euro? Ba, daca eram simpatici, ni-l dadeau poate chiar pe mai putin.
Tacanitul ala de miniostru de externe isi umfla muschii la Croatia :)) Aia sunt de 10 ori mai avansati ca noi. Si ne vor tine minte...Dar de ce sa fim noi prieteni cand putem fi tigani. Din celebrul filmulet in care Sarkozy refuza sa vorbeasca cu Basescu eu am retinut reactia lui Berlusconi. Base il tragea pe acesta de maneca la fel ca un tigan cersetor si Berlusconi se ferea dezgustat. Asta e politica externa a Romaniei...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu