4 ianuarie 2011

Morgan

Ma uitam la un documentar despre Morgan. O masina de 200 000 Euro , cu motor BMW si cu acelasi aspect retro de acum 100 de ani. In Romania numai Patriciu o are. Si a crescut un pic in ochii mei...pur si simplu nu poti fi prost si cocalar cand faci o asemenea alegere. Bine,  despre cum se imparte bogatia pe pamant, asta e o alta discutie.
 A reinceput 'Two and a Half Man' dupa pauza de craciun. Unul din putinele seriale de comedie care inca ma face sa rad la fiecare episod. Ma mir ca il accepta astia in America, la cat de misogin si lipsit de exemple pozitive este.
 Citeam ieri in ziarele britanice despre revolta locuitorilor impotriva becurilor ecologice. Noi ce sa ma zicem? Va mai aduceti aminte de Ceausescu si cum ne cerea sa folosim neoane? Doar ca astia se poarta mai rau ca Ceausescu....pur si simplun interzic becurile clasice, cu lumina calda. Vei trai eco, dar cu ochelari.
Grecia construieste un zid la granita, asa cum au americanii la granita cu Mexicul. Desi din punct de vedere economic/logic il pot intelege..imi aduce aminte de zidul Berlinului si de cum oameni aflati la 10 km , dar de parti diferite ale zidului devin 'incompatibili'

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu