12 ianuarie 2011

De la drum

Au inceput reducerile in Bucuresti. am vazut la C&A dar si in ale magazine reduceri de pana la 90%. Fiind la inceputul perioadei de reduceri, erau haine suficente si marimi variate. Practic am vazut camasi la 200lei care se vindeau cu 20 lei. Si uite asa poti sa te imbraci cu lucruri de calitate mai ieftin decat din piata. Majoritatea produselor erau reduse cu 50%, de la 200 la 100 de lei dar meritau banii. Doar cei de la Columbia aveau reduceri de 30%, de la 300 la 200 o camasa si desi au haine foarte misto, preturile sunt inca mari.
Pretul benzinei creste ca la nebuni, va fi mai scumpa decat la nemti. Desi avem petrol ramanesc, desi costurile cu mana de lucru sunt mici. Bineinteles, nu te-ai astepta de la un boc dobitoc sa fie in stare sa vada macar de ce si sa ia o masura (daca e cazul) intr-un termen de timp decent. Bucurestiul are un trafic destul de aglomerat in continuare, chiar daca nu mai e ca in 2007-2008.
Bineinteles, Boc dobitoc a decis ca fiecare persoana fara venituri sa plateasca lunar 40 de lei pentru sanatate. Probabil va veni sa ceara apoi sa platesti si impozit si somaj, pe principiul ca 'faci tu rost de bani de undeva'. Ma gandesc deseori ca paranoia acestui om bolnav seamana cu perioada stalinista, cand toti erau vinovati daca nu dovedeau ca nu sunt.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu